Om Krogfelt IVS

Krogfelt ApS er grundlagt i 2017 af Jacob Krogfelt Hansen, som har mere end 15 års erfaring inden for anlægsbranchen. 

Professionel anlægsgartner med erfaring

Krogfelt ApS er grundlagt i 2017 af anlægsgartner Jacob Krogfelt Hansen, der har mere end 15 års erfaring inden for anlægsbranchen. Det betyder for dig, at du er garanteret en anlægsgartner, der har stor erfaring med alle typer af anlægsopgaver. Det er din sikkerhed for en anlægsgartner, der ved, hvad han taler om, og som udfører et professionelt stykke anlægsarbejde af høj kvalitet.

 

Kunden i centrum

Hos Krogfelt ApS er kundetilfredshed af yderste vigtighed. Vi går utroligt højt op i at gøre vores kunders havedrømme til virkelighed, og derfor tilbyder vi professionel sparring om ønsker og forventninger, så vi kan opnå det bedst mulige resultat. Vores tilfredse kunder og deres haver er nemlig den allerbedste anbefaling, vi kan få.

 

Anlægsarbejde i hele Danmark

Vi ligger centralt placeret i Gårslev mellem Fredericia og Vejle, og vi kan derfor servicere private og erhvervskunder over hele landet. Selvom vi er en mindre virksomhed, har vi med vores store erfaring opbygget et godt netværk, der gør det muligt at løse såvel mindre som større opgaver.

Kontakt Krogfelt ApS i dag

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

 

Telefon: 28 10 69 36

Email: info@krogfelt.dk

 

Vi er at træffe mandag-fredag kl. 8-16.